Seizoensafsluiting

Geplaatst door op 8 juli 2009

Op vrijdagavond 17 juli, van 19.00 – 21.00 uur voor de maxioren en de junioren en van 20.00 – 22.00 uur voor de senioren, is er inde blokhut als afsluiting van dit seizoen een geweldige karaoke / disco avond. We weten allemaal dat we een finaliste van Holland’s got talent in ons midden hebben, maar voor deze avond hoef je echt geen zangtalent te zijn. Dus ook al kun je alleen maar heel hard zingen mag je hier gewoon het podium op. Natuurlijk mag je je ook dansend en springend uitleven op de muziek.

Na deze avond gaan we ons opmaken voor het kamp en daarom is er vanaf zaterdag 18 juli geen club meer.

Na de vakantie krijgt iedereen tijdig weer te horen wanneer de club weer begint en in welke groep je zit.

Tot 17 juli allemaal en alvast een fijn kamp en een fijne vakantie!

Reageren is niet mogelijk.