Sponsoractie Plus Budel-Schoot

Geplaatst door op 13 oktober 2009

Beste Leden en ouders van Jeugsclubs Budel,

De Plus in Budel Schoot heeft een sponsoractie voor verenigingen. Een gemakkelijke manier om wat extra centjes in de verenigingskas te krijgen. Dat is in deze tijd van steeds minder subsidie en oplopende kosten geen overbodige luxe. Wat houd dit in:

Vanaf 26 oktober tot en met zaterdag 16 januari 2010 krijg je bij elke € 5,- aan boodschappen een zegel. Deze zegels kunt u vervolgens inleveren bij de Jeugsclubs Budel. Hiervoor zal een speciale ton/doos geplaatst worden in de blokhut. Deze zal in de hal of in de staf worden geplaatst. Voor elke volle spaarkaart, waarop 20 zegels moeten worden geplakt, krijgt de vereniging  €1,-.
Dus doe je boodschappen bij de plus, of je vrienden, kennissen, of familie. Lever de ontvangen zegels in bij de Jeugdclubs Budel en je helpt je vereniging aan een extra centje.

Wekelijks worden de zegeltjes ingeleverd en dan zal in de winkel te zien zijn wat de tussenstand is en hoeveel er al gespaard is. Natuurlijk zullen we jullie ook op het eind van de actie laten weten wat we uiteindelijk verdiend hebben.

We zien jullie zegels graag in onze bus verschijnen.

Jeugdclub Budel

Reageren is niet mogelijk.