Sinterklaas

Geplaatst door op 10 november 2009

De Goedheilig man en zijn Pieten zijn weer onderweg naar Nederland.

Wij hebben al contact gehad met de afsprakenpiet en afgesproken dat Sint en een paar van zijn pieten op vrijdagavond 27 november een bezoek zullen brengen aan de blokhut. De Sint verwacht dan alle maxioren jongens en meisjes om ze allemaal persoonlijk te begroeten. Waarschijnlijk zal er voor alle kinderen die braaf zijn geweest ook nog wel een verrassing aanzitten. We verwachten alle maxioren om 19.00 uur in de blokhut en om 20.30 uur zullen we de Sint weer uitzwaaien.

Voor de maxioren meisjes is er de volgende morgen (28 november) géén club.

De junioren, senioren en 16+ zullen met hun eigen groep surprise doen, maar nadere info hierover krijgen ze via de eigen groepsleiding.

Reageren is niet mogelijk.