Weekendkamp!

Geplaatst door op 19 april 2010

Ha Jongens en Meisjes,

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse maxioren/junioren weekend op zaterdag 24 en zondag 25 april aanstaande!

Jullie hebben je allemaal moeten opgeven en voor degene die meegaan op weekend geldt dan ook dat zij zaterdag om 10.00 uur bij Blokhut op de Berg verwacht worden met al hun spullen en een lunchpakketje. Jullie kunnen op zondag 25 april om half 4 weer opgehaald worden door jullie ouder(s). Ook hebben jullie allemaal van jullie leiding een lijst meegekregen van spullen die jullie moeten meenemen op het weekendje. Het belooft weer een supergezellig spectaculair weekend te worden en nu moeten we allemaal duimen voor goed weer!

Voor degene die zich hebben opgegeven, tot zaterdag!

In verband met het maxioren/juniorenweekend zal de club voor alle kinderen (ook degene die niet meegaan) niet doorgaan vanaf vrijdag 24 april tot en met woensdag 29 april!

Groetjes

De organisatie

Reageren is niet mogelijk.