Informatie zomerkamp 2010!

Geplaatst door op 31 mei 2010

Hallo allemaal,

De voorbereidingen vanuit de leiding voor het zomerkamp 2010, van 24 t/m 30 juli in Diessen, zijn al weer in volle gang.

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten wie er allemaal meegaan, dus jullie kunnen je weer opgeven voor het kamp.

Jullie krijgen weer allemaal een opgavenformulier mee op de club en als je meegaat moet dit voor 27 juni weer ingeleverd worden op de clubavond, of bij iemand van de leiding (let ook even op tijdige betaling van het kampgeld, voor 5 juli). Op maandag 7 juni om 19.00 uur is er voor de ouders een informatie avond mbt het kamp. Op deze avond wordt wat meer tekst en uitleg gegeven wat het kamp precies inhoudt en wat we zo’n week allemaal doen. Natuurlijk kunnen ouders hier ook terecht voor alle vragen zie zij nog hebben. We doen een dringend beroep aan ouders van kinderen die nog nooit mee op kamp zijn geweest op deze avond aanwezig te zijn.

We hopen op een groot aantal deelnemers voor het zomerkamp zodat we er met z’n allen, net als andere jaren, weer een onvergetelijke week van kunnen maken.

Reageren is niet mogelijk.