Wisten jullie dat…

Geplaatst door op 5 augustus 2010

Jeugdclubs Budel er weer een fantastische zomerkampweek op heeft zitten! De zomervakantie begint voor zo’n 80 kinderen, 20 man leiding en kookstaf met een geweldige week KAMP. Dit jaar hebben we ons prima vermaakt in het niet altijd even zonnige DIESSEN.

Nadat op zaterdagochtend een hele colonne van spelmateriaal en tenten op het kampterrein is aangekomen wordt er in sneltreinvaart gezorgd dat de tenten, wasplaats, verlichting en natuurlijk het ‘indiaka veld’ klaar staan voordat de eerste kampeerders arriveren. Halverwege de middag komen onze oudste kinderen aan op de fiets. Onze jongste groepen hebben pap en mam iets later uitgezwaaid en komen even later met de bus. 7 dagen en 7 lange nachten wordt er dan gespeeld, geravot en gezongen bij het kampvuur. Van levend ganzenbord tot onze Cowboy themadag, het was allemaal weer een groot feest. Tijdens de sportmorgen werd dit jaar gezocht naar de sterkste- man/ vrouw van het kamp. Ook de vossenjacht mag natuurlijk niet ontbreken in het programma, zoek de levende telefoon, duiker of glazenwassers maar eens in het pittoreske Diessen. Traditioneel wordt er de hele week, door de verschillende groepen, geoefend om vrijdag ’s avonds een geweldige playbackshow op te voeren voor de ouders. Shakira met ‘Waka Waka’, opgevoerd door onze aller kleinste meiden, was dit jaar de terechte winnaar en daarmee een van de hoogtepunten tijdens de playbackshow.

Kortom het was in één woord GEWELDIG.

Leiding Jeugdclubs Budel
www.jeugdclubsbudel.nl

Reageren is niet mogelijk.