Sinterklaas!

Geplaatst door op 13 november 2012

Hallo maxioren jongens en meisjes,

De Sint en zijn Pieten zullen, zoals het er nu voor staat, ook dit jaar weer een bezoek brengen aan die lieve maxioren van Jeugdclubs Budel. We hebben met de afsprakenpiet geregeld dat de Sint en een paar van de zwarte pieten op vrijdag 30 november naar de blokhut op de Berg komen.

Om 19.00 uur zullen de hoge gasten bij de blokhut arriveren, dus zorg dat je danĀ  aanwezig bent. Om 20.30 uur zullen we de Sint en zijn Pieten weer uitzwaaien en mogen de ouders jullie weer op komen halen.

Op zaterdag 1 december vervalt de gewone clubdag voor de maxioren meisjes i.v.m. het bezoek van de sint!!

Voor de rest van de groepen wordt er i.v.m. sinterklaas op een eigen groepsavond iets gedaan, maar deze info krijgen de kinderen via de eigen groepsleiding.

Reageren is niet mogelijk.