Seizoensopening

Geplaatst door op 10 augustus 2013

Beste ouders van jeugdclubleden,

Het is weer zover!! Het clubseizoen gaat weer beginnen, en we doen dit het beste met een leuke activiteit voor alle leden!

We doen dit op vrijdag 30 augustus van 19:00 tot  21:00 natuurlijk op onze eigen blokhut. Deze activiteit mag ook al door de “nieuwe” leden bezocht worden en uiteraard moet je op de club geen “goeie” kleding aan, maar kleding die vies, vuil en vettig mag worden.

Ben je er ook bij?

Meld je dan via dit formulier aan. Dit kan tot en met vrijdag 23 augustus.

Vanaf maandag 2 september starten we weer met de wekelijkse clubavonden. Als het goed is heeft iedereen al info ontvangen in welke groep de kinderen het komende jaar zitten. Heeft u dit gemist meld dit dan even via het contactformulier op de site.

Tot dan!

Groetjes, leiding Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.