Het jeugdprinsenpaar van Budel 2014!

Geplaatst door op 10 januari 2014

Halllo carnavalsvrienden,

Bij deze wil ik jullie voorstellen aan het kersverse nieuwe jeugdprinsenpaar van de Buulderbuk: Jeugdprins Jens en Jeugdprinses Pleun. 2 Echte carnavalisten, welke het carnavalvieren met de paplepel is ingegoten.

Zij gaan dan ook de komende 2 maanden overal veurop in de polonaise en er zal geen carnavalsbal worden overgeslagen door dees twie toppers.

Jeugdprinsenpaar 2014!

Jeugdprins Jens van den Dungen is geboren en getogen in het Buulse bokkenrijk, als grote broer van Maud en oudste zoon van carnavallisten William en Mariëlle is hij al heel z’n leven fanatiek met carnaval bezig. William en Mariëlle hebben Jens al vroeg opgeleid in de carnaval, als lid van CV de Dorstlessers is elke carnaval een groot feest en ook heeft hij al meerdere keren mee gedaan in de optocht.

Tussen de carnavalsbals en optochten door zal deze Jeugdprins met alle plezier naar De Boogert gaan waar hij in groep 8 les krijgt van Juf. Danielle. Verdere hobby’s van dizze prins zijn: Volleyen, Jeugdclubs Budel en tekenen en schrijven van verhalen.

Jaren geleden begon hij al tekeningen te maken, waarbij Jens, met steek en al, voorop in de polonaise liep. Oma maakte toen al een prinsenpak voor ‘kleine Jens’ wat inmiddels alweer bijna versleten is. Wat was de verassing dan ook groot toen begin november Jeugdclubs Budel ineens in de kamer stonden met de vraag of hij prins wilden worden. JA, was korte en duidelijke antwoord! Het lange wachten tot de bekendmaking was hiermee begonnen.

Pleun was zeker zo verast toen ze doorkreeg dat we haar wilden voorstellen als Jeugdprinses voor 2014. Ook bij haar was direct een enthousiaste JA te horen, en een smile van oor to oor maakte het nog duidelijker. Als dochter van echte carnavallisten Johan en Monique Kuipers en grote zus van Tess is ook bij haar de carnaval met de paplepel ingegoten. Al 11 jaar lid van de snotneuzen betekend dit jaar dubbel feest! Een Jeugdprinses uit de vereniging en het 11 joarig bestoan vieren!

Op school doet deze prinses graag haar best, op De Schatkist bij meester Henk is ze eigenlijk nog wat jong voor groep 8. Ze was zelfs even bezorgt dat ze dit bij de Jeugclubs Budel niet in de gaten hadden, waardoor de kans op prinses voorbij zou gaan.

Verder zijn er nog vele andere hobby’s in dit drukke leven: Drummen bij de Jeugdslagwerkgroep van de Harmonie van Buul onder leiding van Lars doet ze dat heel graag. Ook Jeugdprinses Pleun zit op volleyen en de club, waar ze natuurlijk haar prins ook goed van kent.

Kortom dit is een prinsenpaar wat de buulder bókskes en gétjes unne geweldige carnival gét bezorgen. Ze staan geér veurop en hebben er super veul zin in. Na 2 maanden hun geheim te hebben moeten bewaren, kunnen ze het dan nu eindelijk aan iedereen laten zien. Jeugdprins Jens en Jeugdprinses Pleun gaan er een super gave carnaval van maken onder hunne leus:

 EFFE GEN CLUB OF VOLLEY MAAR GAS OP DIE LOLLY!

Reageren is niet mogelijk.