Kamp Someren 2014!

Geplaatst door op 9 mei 2014

Hallo allemaal,

De voorbereidingen voor het zomerkamp van 12 t/m 18 juli in Someren zijn weer in volle gang. Als het goed is heeft iedereen een aanmeldformulier ontvangen, mocht dit niet zo zijn laat ons dit dan even weten via het contactformulier onderaan de site.

Verder belangrijk voor ouders van kinderen die nog nooit mee op kamp zijn geweest. Kom a.u.b. op maandag 19 mei om 19.30 uur naar de blokhut voor een infoavond betreffende het kamp. Hier wordt een en ander uitgelegd m.b.t. de kampweek zodat u een idee krijgt hoe zo’n kampweek in zijn werk gaat en wat dit voor de kinderen allemaal inhoudt.

Let op: aanmelden voor het kamp kan tot uiterlijk 15 juni door de benodigde formulieren ingevuld in te leveren op een clubavond of bij iemand van de leiding.

Wij hebben er weer zin in en we hopen dat er weer veel kinderen meegaan!

Groeten, Leiding jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.