Seizoensafsluiting!

Geplaatst door op 13 juni 2014

Beste ouders van alle clubleden,

Het einde van het clubseizoen nadert en het kamp is weer in zicht, maar voordat het zover is zal eerst de seizoensafsluiting nog plaatsvinden. Deze activiteit voor alle leden (maxioren, junioren, senioren en 16+) vindt plaats op vrijdag 4 juli a.s.

Jullie worden allen om 19.00 uur verwacht en deze avond zal duren tot 21.00 uur. Zorg dat je die avond stevige kleding en schoenen aan hebt. Aanmelden kan via dit formulier tot en met zaterdag 28 juni. We zien jullie natuurlijk allemaal op vrijdag 4 juli! Tot dan!

Vanaf zaterdag 5 juli is er géén gewone club meer en gaan we, na een hopelijk heel mooi kamp, genieten van de vakantie.

Jullie krijgen z.s.m. info wanneer we na de vakantie weer starten en in welke groep de kinderen volgend jaar komen.

Met vriendelijke groet,

Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.