Seizoensopening!

Geplaatst door op 12 augustus 2014

Beste ouders van jeugdclubleden,

Het is weer zover!! Het clubseizoen gaat weer beginnen, en we doen dit het beste met een leuke activiteit voor alle leden! Deze activiteit mag ook al door de “nieuwe” leden bezocht worden en uiteraard moet je op de club geen “goeie” kleding aan, maar kleding die vies, vuil en vettig mag worden.

We doen dit op vrijdag 5 september van 18:30 tot 20:30 natuurlijk op onze eigen blokhut.

Vanaf 20:30 zijn ook de ouders en eventuele broertjes en zusjes welkom op de Blokhut, om met een drankje gezellig het nieuwe clubjaar in te luiden!

Ben je er ook bij, meld je dan aan via dit formulier. Om een indicatie te krijgen hoeveel ouders/broertjes/zusjes we die avond kunnen verwachten, vragen we ook aan te geven als u als ouders vanaf 20.30 uur aanwezig denkt te zijn.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 29 augustus via dit formulier.

Als u als ouder(s) vanaf 20.30 uur niet aanwezig bent, verzoeken we u om uw kind(eren) dan om 20.30 uur op te halen.

Vanaf maandag 8 september starten we weer met de wekelijkse clubavonden. Als het goed is heeft iedereen al info ontvangen in welke groep de kinderen het komende jaar zitten. Heeft u dit gemist meld dit dan even via het contactformulier.

Tot dan!

Groetjes, leiding Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.