Maxioren en Junioren Dag!

Geplaatst door op 18 oktober 2015

Hallo maxioren en junioren,

Op zondag 8 november zijn jullie weer allemaal van harte welkom op onze jaarlijkse maxioren- en juniorendag, een dag vol vertier in en om onze eigen blokhut. Deze maxioren- juniorendag begint om 10.00 uur en om 15.30 is het weer afgelopen. Je moet wel zelf zorgen voor een lunchpakketje en kleding die vies en vuil mag worden. Ook willen we er jullie nog even op wijzen dat op deze dag ook jullie vriendjes en vriendinnetjes mee mogen doen en ze kunnen zich aanmelden via “Sjors Sportief”.

Wil je meedoen met de maxioren- en juniorendag meld je dan uiterlijk 1 november aan via dit formulier.

Let op: 1 november is echt de uiterlijke inschrijftermijn!!

In verband met deze activiteit is er voor de maxioren en junioren geen club van vrijdag 6 november tot en met woensdag 11 november.

Groeten, leiding Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.