Inzameling kerstbomen!

Geplaatst door op 21 december 2015

Beste ouders/verzorgers,

In de week van 4 t/m 9 januari zal Jeugdclubs Budel op de blokhut kerstbomen inzamelen.

Zoals jullie misschien weten zijn we van plan om met Pasen een groot Paasvuur te organiseren waar jullie natuurlijk allemaal welkom zijn! Om op deze avond genoeg hout te hebben willen dit jaar Kerstbomen gaan verzamelen.

We zouden het heel fijn vinden als jullie ons hierbij willen helpen!

Dus wil je na Oud op Nieuw graag van je Kerstboom af dan kun je deze tussen 4 & 9 januari achterlaten op de club. Je mag deze gewoon voor de grote dubbele poort achterlaten (in die inham) dan zorgen wij dat de bomen elke avond netjes opgeruimd worden.

Hopelijk mogen we veel bomen ontvangen!

Alvast bedankt,

Organisatie Paasvuur

Reageren is niet mogelijk.