Seizoensafsluiting: Zwemmen!

Geplaatst door op 28 juni 2016

Hallo allemaal,

Het einde van het clubseizoen nadert helaas alweer snel. Om het clubseizoen af te sluiten gaan we met alle leden (maxioren, junioren, senioren en 16+ ers) gezellig samen zwemmen bij de Zuiderpoort op zaterdag 9 juli van 16.00 tot 18.00 uur. We hebben het gehele bad voor alleen de Jeugdclubs tot onze beschikking en gaan er weer een waar waterspektakel van maken.

Kom je zwemmen op zaterdag 9 juli meld je dan aan via de link op de site en zorg dat je dan om 16.00 uur aanwezig bent bij de Zuiderpoort. Aanmelden kan tot en met uiterlijk woensdag 6 juli via dit formulier.

P.S. Heb je geen zwemdiploma, maar wil je wel mee gaan zwemmen, geen probleem, maar meld dit vooraf even bij de leiding!!! Zorg ook dat uw kind dan iets van bandjes meebrengt.

Het zwemmen is de laatste activiteit voor dit seizoen. Tot en met vrijdag 8 juli is het voor alle groepen gewoon club en vanaf zaterdag 9 juli is er geen club meer in groepsverband. De leiding kan zich dan volledig storten op de laatste voorbereidingen voor het kamp wat natuurlijk ook weer een geweldige happening gaat worden.

Groeten, leiding Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.