Collecte Jantje Beton in Budel

Geplaatst door op 12 februari 2017

Jantje Beton komt op voor de rechten van het kind om vrij buiten te kunnen spelen. Ze ondersteunen daarom ook vele projecten en organisaties die ervoor zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen. Denk hierbij aan speelterreinen, jeugdverenigingen, scholen, enz.

Jantje Beton kent de formule dat de helft van de opbrengst door de collecterende jeugdvereniging zelf besteed mag worden. In Budel wordt de collecte gedaan door Jeugdclubs Budel. Deze vereniging die compleet op vrijwilligers draait verzorgt wekelijks clubbijeenkomsten voor kinderen van 6 t/m 18 jaar, waarbij sport en spel, creativiteit en buitenleven centraal staan. Daarnaast hebben ze ook nog activiteiten zoals Sinterklaasavond,  carnavalsbal, weekendkamp en natuurlijk het zomerkamp.

Dit jaar wordt er gecollecteerd tussen 13 en 25 februari.

De collectanten rekenen op uw steun tijdens de collecte en hopen dat u ze niet in de kou laat staan.

Alvast bedankt!

Reageren is niet mogelijk.