Seizoensopening voor senioren & 16+!

Geplaatst door op 28 september 2017

Hallo allemaal!

Het clubseizoen van Jeugdclubs Budel is weer van start. Het is dus ook weer tijd voor een seizoensopening activiteit! Voorheen werd er één seizoensopening georganiseerd voor alle leden van Jeugdclubs Budel. Dit jaar gaan we het iets anders doen. We organiseren een aparte seizoensopening speciaal voor alle senioren en 16+’ers en wel op vrijdag 13 oktober. We verwachten jullie allemaal om 19.30 uur op de blokhut en de avond zal duren tot 22.00 uur.

Aanmelden kan via dit formulier tot en met vrijdag 6 oktober.

Tot vrijdag 13 oktober!

Let op: In verband met de seizoensopening komen de clubavonden voor de senioren en 16+’ers te vervallen van donderdag 12 t/m dinsdag 17 oktober.

Met vriendelijke groet,

Leiding Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.