Bezoek Sinterklaas bij de Maxioren

Geplaatst door op 20 november 2017

Beste ouders/verzorgers van onze maxioren leden,

Jaaaa eindelijk is het weer zover! Sinterklaas en zijn pieten zijn aangekomen in Nederland. En met heel veel plezier kunnen we nu dan ook aankondigen dat de Sint een plaatsje heeft vrij gemaakt in zijn agenda om langs te komen op de blokhut voor een bezoek aan onze maxioren jongens en meisjes. Dit zal gebeuren op vrijdag 1 december om 19.00 uur. Zorg dat je op tijd bent zodat we ons hoogbezoek niet hoeven te laten wachten. Om 20.30 moet de Sint weer verder naar zijn volgende bezoek dus dan kunnen de kinderen weer opgehaald worden.
Voor de maxioren meisjes is er op zaterdag 2 december géén club ivm het bezoek van Sinterklaas.

Een verzoek aan de ouders om echt niet voor 20.30 uur naar de blokhut te komen. We willen u ook verzoeken om zo lang de activiteit nog bezig is niet al de blokhut binnen te komen, maar graag buiten de blokhut te wachten tot de kinderen naar buiten komen. We rekenen op uw begrip hiervoor en alvast bedankt voor jullie medewerking.

Reageren is niet mogelijk.