Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst door op 9 mei 2018

Hallo ouders van jeugdclubleden,

Een nieuwe naam, maar hetzelfde idee. De Rabobank verdeeld weer een flink geldbedrag onder de deelnemende verenigingen. Ditmaal heet het: Rabobank Clubkas Campagne en natuurlijk doet Jeugdclubs Budel hier ook weer aan mee. Ook kan er weer gestemd worden op Stichting Paasvuur, de organisator van het enige paasvuurevenement in onze regio.

Iedere volwassenen Rabobank klant die zich heeft aangemeld als lid van de Rabobank mag vanaf vandaag, dinsdag 8 mei, tot en met woensdag 23 mei een vijftal stemmen uitbrengen op zijn meest favoriete verenigingen. Stemmen kan via de volgende site: www.rabobank.nl/weert  Heeft u zich aangemeld als lid van de Rabobank om ook te kunnen stemmen en geld in het laatje te krijgen voor uw favoriete club(s), stem dan ook op Jeugdclubs Budel en Stichting Paasvuur. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter het bedrag wat we ontvangen. Bij voorbaat dank voor uw stem!

Reageren is niet mogelijk.