Maxioren- en Juniorendag!

Geplaatst door op 16 oktober 2018

Hallo maxioren en junioren,

Op zondag 4 november zijn jullie weer allemaal van harte welkom op onze jaarlijkse maxioren- en juniorendag, een dag vol spellen in en om onze eigen blokhut. Deze maxioren- en juniorendag begint om 10.00 uur en om 15.30 uur is het weer afgelopen. Je moet wel zelf zorgen voor een lunchpakketje en kleding die vies en vuil mag worden. Ook willen we er jullie nog even op wijzen dat op deze dag ook jullie vriendjes en vriendinnetjes mee mogen doen en dat ze kunnen zich aanmelden via ‘Sjors Sportief’.

Wil je meedoen met de maxioren- en juniorendag meld je dan uiterlijk 31 oktober aan via dit formulier.

In verband met deze activiteit is er voor de maxioren en junioren geen club van donderdag 1 november tot en met woensdag 7 november.

Groeten,

Leiding Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.