Jeugdprinsenpaar 2019!

Geplaatst door op 18 december 2018

Jeugdprinsenpaar Buulder Buk: Allebei van de Triolier, dat belooft veel plezier!

Onder deze leus zullen Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara ervoor gaan zorgen dat carnaval 2019 fantastisch wordt voor de Budelse jeugd. Jeugdprins Niek is 12 jaar en zoon van Adry en Patricia Vos en heeft ook nog een zusje Linn. Samen zetten ze de Molenstraat op zijn kop! Carnaval zit bij deze jeugdprins in het bloed, hij doet al jaren met zijn vriendjes mee met de schooloptocht van de Triolier. Naast de nodige uurtjes voetballen en de Jeugdclubs Budel spreekt hij ook nog graag af met vrienden en kun je hem thuis vinden achter zijn spelcomputer voor een potje Fortnite. Een lekker stukje biefstuk is zijn lievelingseten. Vis is iets wat hij liever laat liggen. Aan zijn zijde Jeugdprinses Yara, 12 jaar oud en dochter van Martien en Shanthi Linders. Yara heeft ook nog een grote broer Sem. Hun prinselijk paleis staat aan de carnavalsstraat bij uitstek: de Karel V laan waar Jeugdprinses Yara geldt in de straat als opvolgster van Jeugdprins Tim het vorige jaar. Jeugdprinses Yara spreekt graag af met vriendinnen, is wekelijks te vinden bij Jeugdclubs Budel en ze danst ook graag. De Efteling bezoeken is ook een van haar grootste hobby’s, ze kent er blindelings de weg en geen achtbaan is haar te snel! Als lid van de raad van 12 heeft ze al eens mogen meeproeven, dus hoefde zij ook geen moment te twijfelen toen ze gevraagd werd. Tijdens de carnavals weken zal Yara veel fruit moeten eten om deze drukke weken fit te blijven maar dat zal geen probleem zijn, want dat is haar lievelingseten. Voor Bloemkool hoef je Yara niet wakker te maken!
Samen kunnen ze de boel op stelten zetten, want beiden zitten in groep 8 van OBS De Triolier, waar ze door juf Joyce en juf Pascalle klaargestoomd worden om naar het voortgezet onderwijs te gaan. Ons jeugdprinsenpaar gaat er samen met hun jeugdraad van 12 een topseizoen van maken onder de leus: Allebei van de Triolier, dat belooft veel plezier!

Reageren is niet mogelijk.