Zomerkamp 2020

Geplaatst door op 28 mei 2020

Beste ouders/verzorgers van jeugdclubleden,

Vanwege alle omstandigheden en regelgeving in deze “rare” coronatijd, hebben wij als Jeugdclubs Budel helaas het besluit moeten nemen om het zomerkamp in Helden dit jaar niet door te laten gaan. Door de vele regels en onduidelijkheden die er nu nog zijn en de 1,5 meter maatschappij waar we nu in leven is het voor ons onverantwoord en onmogelijk een kampweek te organiseren zoals wij de kinderen dit graag aan willen bieden.

Met pijn in ons hart hebben we dit besluit genomen en rekenen op alle begrip hiervoor.

Uiteraard willen we deze kampweek toch niet ongemerkt voorbij laten gaan en stellen wij alles in het werk om toch een aantal activiteiten voor de kinderen te verzorgen deze week. We volgen alle ontwikkelingen op de voet en hopen jullie midden juni het “alternatieve” kampprogramma en alle informatie mbt aanmelden en eventuele kosten hiervoor door te kunnen geven.

Voor het eerst in ons bestaan zo’n besluit te moeten nemen hadden we 3 maanden geleden niet kunnen bedenken, maar hebben dit tot onze grote spijt toch moeten doen.

We hopen dat we er volgend jaar weer een kamp als vanouds van kunnen gaan maken.

Groeten,
Leiding Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.