Alternatief programma zomerkamp 2020

Geplaatst door op 22 juni 2020

Beste ouders/verzorgers van jeugdclubleden,

We hebben voor onze leden in de kampweek van 11 t/m 16 juli een alternatief kampprogramma op poten gezet. Er zijn voor de verschillende groepen: maxioren, junioren (I en II) en senioren/16+ diverse activiteiten gedurende deze week. De activiteiten zijn opgesplitst in deze 3 groepen omdat anders de groep veel te groot wordt en we ons niet aan de geldende richtlijnen kunnen houden. Hieronder zien jullie het programma voor deze week.

We hopen dat we deze week veel van onze leden op één of meerdere activiteiten mogen begroeten. De kosten voor deelname aan de verschillende activiteiten gedurende deze week bedragen €10,= per kind (ongeacht het aantal activiteiten waaraan wordt deelgenomen). Als uw kind aan één of meerdere activiteiten deel wil nemen vul dan per kind een aanmeldformulier in (als bijlage bijgevoegd) en geef hier ook duidelijk op aan, aan welke activiteiten uw kind zal deelnemen. Kijk ook even goed dat u het juiste formulier invult (voor maxioren, junioren of senioren/16+).

Het aanmelden van uw kind(eren) kan t/m maandag 29 juni, door de opgestuurde aanmeldformulieren per mail te retourneren aan secretaris -apenstaartje- jeugdclubsbudel.nl. Indien u deze onverhoopt niet ontvangen hebt, neem dan contact op.

De verschuldigde bijdrage à €10,= per kind dient u uiterlijk 1 juli over te maken op rek.nr. NL49RABO0109527402 tnv Jeugdclubs Budel ovv “Deelname alternatief kamp” en voor- en achternaam van uw kind(eren).

In de week voor het kamp krijgen alle deelnemers nog nadere info en het protocol met de voor die week geldende corona richtlijnen waar iedereen zich aan moet houden.

Helaas geen traditioneel kamp, maar we gaan er uiteraard samen toch iets leuks van maken.

Groeten leiding jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.