Collecte Jantje Beton in Budel, dit jaar digitaal!

Geplaatst door op 3 maart 2021

Zoals jullie wellicht weten, collecteren we als Jeugdclubs Budel ieder jaar voor Jantje Beton. Echter, i.v.m. corona, hebben we als vereniging besloten dit jaar niet fysiek te collecteren. Wel gaan we geheel passend bij deze tijd digitaal aan de slag!

Jantje Beton kent de formule dat de helft van de opbrengst door de collecterende jeugdvereniging zelf besteed mag worden. Met de opbrengst van de jaarlijkse collecte kunnen we heel veel leuke dingen organiseren, zoals de kampen, activiteiten, en het aankopen/vernieuwen van onze spelmaterialen.

Dit jaar ziet de collecte er dus anders uit dan andere jaren in verband met COVID-19. Voor dit jaar is er een digitale collectebus ontworpen waarmee je door middel van enkele eenvoudige klikken geld kunt doneren aan Jantje Beton en dus ook Jeugdclubs Budel. De mogelijkheden zijn:

Hopelijk mogen we ook dit jaar rekenen op uw steun!

Digitaal doneren kan tot en met 31 maart!

Reageren is niet mogelijk.