Paastocht!

Geplaatst door op 30 maart 2021

Hallo ouders/verzorgers,  

Omdat het helaas i.v.m. Corona niet mogelijk is om het Paasvuur Budel te organiseren dit jaar, hebben we voor deze dag leuke andere activiteiten georganiseerd voor de kinderen!  

In het Paasweekend is het mogelijk om een uitgebreide Paastocht te lopen door het centrum van Budel. Tijdens deze speurtocht ga je opzoek naar aanwijzingen en paaseieren. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen! Wil je meedoen met deze tocht? Lees dan de uitleg hier.

In de avond organiseren we vanaf 19.00 uur een spectaculaire online Paasshow. Deze show is vanuit thuis te volgen via www.jeugdclubsbudel.nl/live/.
De show zit boordevol muziek en dans van de Loco Loco Discoshow, challenges met de enige echte Paashaas én leuke quizvragen die te spelen zijn met de hele familie.
Tijdens deze show wordt ook de prijsuitreiking van de Paastocht bekend gemaakt en zijn er tussendoor ook nog andere prijzen te winnen.  

Voor zowel de Paastocht als de Paasshow is het niet nodig om je vooraf aan te melden. Je kunt gewoon meedoen op de dag zelf! Daarnaast zijn deze activiteiten dit keer niet alleen voor onze leden, maar mogen alle kinderen, ouders en grootouders uit Cranendonck meedoen. Dus vertel je familie en vrienden erover en dan maken we er samen een geslaagde dag van.  

In verband met het alternatieve Paasvuur én Tweede Paasdag gaan de reguliere clubdagen op zaterdag 3 april én maandag 5 april niet door.  

Veel succes en plezier!  

Groetjes van de Organisatie van Paasvuur Budel én alle leiding van Jeugdclubs Budel  

Reageren is niet mogelijk.