Jeugdprinsenpaar 2022

Geplaatst door op 15 januari 2022

Ondanks alle onzekerheid over op welke manier we dit jaar carnaval kunnen gaan vieren, staan Stan en Noah klaar om er een zo’n leuk mogelijk jaar van te maken! Dit doen ze  onder hun leus;

“Hier zijn we dan Noah en Stan, we maken er een feestje van!”

Jeugdprins

Jeugdprins Stan Beerten is de oudste zoon van Pascal en Heidi Beerten. Samen wonen ze met broertje Bram en konijn Snuffie op T’ Stepke in Budel. Stan is geboren op 30 januari 2010 en is een echte carnavalsliefhebber! Het liefst viert hij carnaval met zijn vrienden van cv de Flappies, maar helaas moeten ze hem dit jaar missen want hij heeft iets anders op de planning. Een leuk weetje, in 2019 liepen ze voor de eerste keer mee in de kinderoptocht in Budel en wonnen ze de 2e prijs! Naast carnaval heeft Stan ook genoeg hobby’s zoals tennissen, tiktok filmpjes maken en de Jeudgclubs. Als hij niet op de tennisbaan of op de blokhut te vinden is dan kun je Stan vinden bij zijn vrienden. Samen houden ze ervan om feestjes te organiseren, te gaan zwemmen en niet te vergeten de slaapfeestjes! Stan zit nu in groep 8 van de Boogurt bij meester Roel en juf Marlijn, dit bevalt hem zo goed dat hij later ook graag meester zou willen worden. En Stan waar kunnen we je voor wakker maken; “Je kunt me wakker maken voor een leuk feestje!”.

Jeugdprins Stan

Jeugdprinses Noah Biermann is de dochter van Remco en Saskia Biermann. Noah is geboren op 15 december 2011. Samen met haar ouders, broertje Joël en haar twee honden Nala en Woezel wonen ze op de Hanendijk in Budel. Noah houdt van dansen en zingen, maar dit doet ze wel het liefste gewoon lekker in de douche. Haar dansmoves leert ze bij UC Dance en deze komen goed van pas tijdens het maken van TikTok filmpjes! Daarnaast houdt Noah van tekenen, is ze lid van de jeudgclubs en spreekt ze graag af met vriendinnen. Of Noah van carnaval houdt? Nou en of! Noah kan tijdens carnaval niet stoppen met dansen. Dus als er feestjes gevierd mogen worden dan is één ding zeker, Noah zal niet stil gaan zitten! Ook Noah zit in groep 8 van de Boogurt bij meester Roel en juf Marlijn, wat spannend dat ze het samen geheim moesten houden in de klas. En Noah waar kunnen we je voor wakker maken; “Nou het liefst niet, want ik hou wel van uitslapen!”.

Jeugdprinses Noah

Reageren is niet mogelijk.