Seizoensafsluiting: 70 jaar Jeugdclubs Budel

Geplaatst door op 23 juni 2022

Jeugdclubs Budel bestaat 70 jaar!

Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Hiervoor nodigen we jullie van harte uit om samen met ons hierop te proosten op vrijdag 8 juli! Dit zal plaats vinden na afloop van de seizoensafsluiting. 

Voor de maxioren, junioren en senioren is er om 18.30 uur allereerst een jubileumtocht. Iedereen die bij de afsluiting van dit seizoen aanwezig wil zijn, mag zich via dit formulier.

Aanmelden hiervoor kan t/m maandag 4 juli en geef ook even aan in welke groep je zit/wanneer je club hebt.

De activiteit zal tot 20.30 uur duren, maar vanaf 20.00 uur zijn ook ouders en broertjes/zusjes welkom bij de blokhut om samen met ons te proosten op het 70-jarig bestaan van Jeugdclubs Budel. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en rond 23.00 uur zal de avond worden afgesloten.

Voor het samenzijn ter ere van ons jubileum hoef je je niet aan te melden en ook al heeft/hebben uw kind(eren) niet deelgenomen aan de activiteit bent u uiteraard welkom om dit samen met ons te vieren.

Vanaf zaterdag 9 juli is er géén club meer en gaat de leiding zich verder voor bereiden op het zomerkamp. Iedereen krijgt z.s.m te horen in welke groep ze het volgend clubjaar ingedeeld zijn.

Hopelijk tot 8 juli!

Groeten, Leiding Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.