Start seizoen en 1e activiteit

Geplaatst door op 30 augustus 2022

Beste ouders,

Na een zonovergoten vakantie gaan we als de scholen weer beginnen en de kermis achter de rug is ook weer starten met de club. Vanaf a.s. maandag 5 september starten de clubbijeenkomsten weer. Als het goed is heeft iedereen al van de hoofdleiding te horen gekregen in welke groep de kinderen komend seizoen zitten en wanneer ze dan club hebben. Mochten hier toch nog vragen over zijn, dan horen we dit graag.

Verder hebben we voor de maxioren en junioren alweer een 1e gezamenlijke activiteit op de de planning staan, namelijk de seizoensopening op vrijdag 16 september. Van 19.00 tot 21.00 uur zijn de maxioren en junioren welkom voor het grote JCB toernooi.

Als uw kind(eren) hier aan deel wil(len) nemen kunt u ze t/m zondag 11 september aanmelden via dit formulier.

In verband met deze activiteit is er voor de maxioren en junioren géén club van woensdag 14 t/m dinsdag 20 september.

Groeten, leiding Jeugdclubs Budel

Reageren is niet mogelijk.