Verhuur

Jeugdclubs Budel maakt gebruik van haar eigen accommodatie, blokhut “op de Berg”.

De blokhut bevindt zich in de bosrijke omgeving van Zuid-Oost Brabant dicht bij de grens van zowel België als Limburg. Op steenworp afstand bevindt zich natuurgebied “de Leender bossen” en het centrum van Budel is slechts 3 kilometer van de accommodatie verwijdert.

Deze groepsaccommodatie, gebouwd in 1989 en later in 2007 verbouwd, bestaat uit twee verdiepingen met onder andere een grote speelzaal (12x11m) met opslaande deuren naar het buitenterrein, slaapzolder, riante keuken met 5-pits gasfornuis en koelkast, toilet en douches, mindervalide toilet en douche, stafruimte en een knutsellokaal.

Het hele gebouw is voorzien van cv, mechanische ventilatie, brandmelding, brandblusinstallatie en telefoon. Door de gemeente is er een goedgekeurde gebruikersvergunning afgegeven.

  • De blokhut is geschikt voor ongeveer 75 slaapplaatsen. 25 personen op een aparte slaapzolder, en 50 personen in de grote speelzaal.
  • De blokhut ligt op een geheel omheind terrein van 7500m2, met een speelveld van 1500m2.
  • Op het terrein mag gekampeerd worden (tenten +/- 30 x 50 m).
  • Ruime kampvuurcirkel aanwezig (+/- 25 personen)!!

De blokhut is te huur voor andere verenigingen en organisaties voor jeugdactiviteiten, kampen, cursussen, teambuilding en andere activiteiten. Voor feesten en partijen is de blokhut niet beschikbaar. In reguliere weekenden is de blokhut beschikbaar vanaf zaterdag 12.30 uur en in schoolvakanties voor volledige weken.

Adres: Berg 21, 6021 RW Budel

Fotogallerij!

 

Beschikbaarheid

Bekijk de beschikbaarheid van onze blokhut hier

Contact

Voor meer informatie en de huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met onze beheerder Dhr. Teun de Werdt. Dit kan telefonisch via 06-10060696 tussen 19.00 en 20.30 uur of via e-mail.

Documenten